FOK! wat een weer... Sluierbewolking

Goedemorgen! De weerkaarten zijn ten opzichte van gisteren nog nauwelijks veranderd. De komende dagen verlopen nog erg koud, maar aan het einde van de week lopen de temperaturen wat op.

Vandaag, morgen en overmorgen zijn er perioden met zon en blijft het overal droog. Met name vanmiddag komt er wel vrij veel sluierbewolking voor. De temperaturen liggen deze dagen rond de 2 of 3 graden, maar door de wind blijft het veel kouder aanvoelen. Nu moet ik wel eerlijk zeggen dat er de laatste dagen mooie foto's op de diverse fora's zijn verschenen, ondanks dat ik er zelf flink van baal.

Eigenlijk is heel Europa nog steeds in de ban van de winter. Neerslag bleef ons grotendeels bespaard, maar in Engeland en Duitsland heeft het winterweer voor heel veel problemen gezorgd en zijn er zelfs slachtoffers gevallen. In het zuiden van Europa zijn het dan weer de enorme hoeveelheden regen die opvallen. Voor echt mooi lenteweer zullen we toch wel een uur of vier moeten vliegen.

Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

Ganzen in de wei
Ik blijf het leuk vinden: ganzen in de wei. KlapMongeaul bracht ze een bezoekje.