Sunnery wil Doutzen weer bezwangeren

Sunnery James wil 'misschien nog wel twee' kinderen met Doutzen Kroes. "Als het ons is gegeven, gaat dat zeker gebeuren", zegt de dj in de eerste editie van Grazia Man, die vanaf dinsdag in de winkels ligt. "We moeten alleen nog een plan maken: blijven we in New York of gaan we terug naar Nederland."

James voelt zich naar eigen zeggen helemaal thuis in Amsterdam. "Ik hou van de Hollandse nuchterheid. Maar ik kan ook heel goed vertoeven in New York en de centrale ligging is voor mijn werk heel praktisch." De dj, die samen met de 28-jarige Kroes een zoon heeft, kreeg ooit van een waarzegger te horen dat hij in het buitenland zou gaan wonen. "Misschien moet ik het maar toegeven: ik denk dat we de komende jaren in New York blijven."

Sunnery, die eind 2010 trouwde met Doutzen, geeft in het interview toe dat hij het model niet kende toen hij haar jaren geleden ontmoette in Miami. "Wat moet iemand als zij met een dj'tje, dacht ik." De dj probeerde Doutzen 'in zijn onzekerheid' in eerste instantie op afstand te houden. "Maar het gevoel was zo heftig dat we als magneten naar elkaar toe werden getrokken."