Yolanthe slaapt weinig door hectische tijd

Yolanthe Sneijder-Cabau krijgt weinig nachtrust in Istanbul. Ze verhuisde onlangs van Milaan naar de Turkse stad omdat haar man, voetballer Wesley Sneijder, van de club Internazionale naar Galatasaray verkaste. De aandacht voor het koppel is groot en terwijl Wesley moet presteren is Yolanthe bezig met het inrichten van hun stulpje.

"Je bent soms wel moe, want je slaapt weinig, heel weinig", vertelde de presentatrice vrijdagavond in Shownieuws. "Misschien heb ik vier of vijf uurtjes per nacht geslapen de afgelopen weken, omdat je met zoveel bezig bent. Dan zeg ik echt tegen mezelf: slaap, slaap, slaap."

Yolanthe heeft door het nieuwe avontuur van Wesley enkele grote klussen afgeslagen. "Ik wil ook rekening houden met mijn man", zegt ze. "En je houdt geen rekening met hem als je zegt: ik ga vijf maanden per jaar een serie opnemen en dan zie je me daarna weer terug."

"Daar moet je een keuze in maken en die keuze heb ik gemaakt voordat ik trouwde", legt Yolanthe uit. "Als hij blij is, want we zijn uiteindelijk voor hem verhuisd, ben ik het ook."