FOK! wat een weer...Zonnig en eindelijk warmer

Goedemorgen! En daar is het mooie weer! Helaas moesten we het dit weekend nog met somber weer stellen, maar deze week zal de zon zich veelvuldig laten zien en de temperaturen schieten als een raket omhoog. Vandaag maken we daar al een beginnetje mee, echter op de Wadden zal het nog niet veel warmer worden dan een graad of 5.

Elders in het land liggen de temperaturen tussen de 8 en 11 graden en hierbij is er veel zon. De laatste wolkenvelden moeten vanochtend wel opgelost zijn en dan kunnen we ons dus gaan opmaken voor een paar heerlijke dagen. De wind draait naar het zuidoosten toe en is zwak tot matig. Morgen is het ook zonnig weer en met 11 tot 15 graden kunnen de terrasjes dan écht open!

Dit zachte weer houden we tot in het komende weekend vast, maar wat er daarna gaat gebeuren is toch wat onzekerder geworden. Het koelt weer wat af en de kans op regen neemt toe. Of het ook tot maartse buien gaat komen valt nog even te bezien.

Wij zouden graag zien waar onze users vandaag uithangen en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's verschijnen bij het weerbericht van morgen.

Wil je eindelijk wel eens weten waarom het steeds precies boven jouw hoofd regent? Of waarom de zon altijd lijkt te schijnen op het moment dat jij met een kater wakker wordt? Mail je vragen over het weer naar weer@fok.nl en de weercrew maakt je weer wijzer.

Hazen Het laatste winterplaatje van dit seizoen? KlapMongeaul zag deze hazen een spelletje spelen in de vrieskou.