Nieuwe Call of Duty in vierde kwartaal

Activision is in een spiraal geraakt, en het komt dan ook niet als een verrassing dat Activision zojuist de aankondiging voor een nieuwe Call of Duty naar buiten heeft gebracht.

"De Call of Duty-franchise legt de lat nog steeds hoog als het op innovatie aankomt, en we verwachten dat het nieuwe Call of Duty-deel deze lat nog hoger zal legen", aldus Activision eerder vandaag tijdens een financiële bijeenkomst.

"Er is een verhoogde variatie in de financiën dit jaar, door de console-wisseling, waardoor het voorspellen van de toekomst nog uitdagender is dan in normale perioden. Voor Call of Duty, in verhouding met voorgaande delen, plannen we een uitgave in het vierde kwartaal die naar verwachting beter uit zal pakken dan de uitgave in 2012", voegt Activision hier nog aan toe.

Als we kijken naar de afgaande jaren, is deze titel hoogstwaarschijnlijk een nieuw deel in de Modern Warfare-serie, die ontwikkeld wordt door Infinity Ward. Er wordt verwacht dat het spel ergens begin november zal verschijnen.