De Tirannie van Koning Washington krijgt datum

Vandaag bevestigt Ubisoft de releasedata van de drie komende episodes van Assassin’s Creed 3: De Tirannie van Koning Washington.

Deze gloednieuwe singleplayer-campagne laat spelers een alternatieve geschiedenis ervaren tijdens de nasleep van de Amerikaanse Revolutie. 

Alle episodes zijn verkrijgbaar voor Xbox 360, PlayStation 3 en pc en komen vanaf 19 februari uit (PS3-eigenaren moeten zoals altijd een dag wachten.) 20 maart en 24 april verschijnen de volgende episodes.

In het eerste deel van de ‘Tirannie van Koning Washington’ wordt onze held Ratonhnhaké:ton wakker na een onthutsende droom. Hij ontdekt dat, ondanks zijn strijd voor rechtvaardigheid in de net opgerichte Verenigde Staten van Amerika, er een nieuwe koning is gekroond – George Washington. De Schande neemt spelers mee op een avontuur om Koning Washington van de troon te stoten. 

De drie komende delen van de Tirannie van Koning Washington zijn beschikbaar met de Assassin’s Creed 3 Season Pass, die te koop is voor 2400 Microsoft-punten op Xbox LIVE of € 29.99 op PlayStation Network en Windows. Elke episode van De Tirannie van Koning Washington kan ook aangeschaft worden als enkele DLC voor 800 Microsoft-punten of € 9.99. 

Alle downloadbare content voor Assassin’s Creed 3 is ook beschikbaar voor Wii U via de Nintendo eShop. Assassin’s Creed 3 is nu beschikbaar voor PlayStation 3, Xbox 360, pc en Nintendo Wii U. Voor PC-gamers is de Assassin’s Creed 3 Deluxe Edition beschikbaar als digitale download. Deze bevat alle komende DLC.