Edsilia ligt nu al wakker van seksleven dochter

Imaani Tanicia Oosterhuis is pas 2 jaar, maar haar moeder ligt nu al wakker van haar toekomstige seksleven. "Ik wil er niet aan denken dat m'n dochter eraan begint", zegt Edsilia Rombley licht paniekerig voor de camera van Novum Nieuws.

Edsilia hoopt in ieder geval dat Imaani, als het zo ver is, bij haar aanklopt voor advies. "Ik hoop dat ze naar mij toe durft te komen. Dat ik haar dan het vertrouwen kan geven dat ze er echt wel met mij over kan praten." Details wil Edsilia liever niet. "Ik hoef niet te weten wat er allemaal gebeurt in die kamer, maar ik wil dat ze weet dat het veilig moet."

Als het aan Edsilia ligt gaat Imaani nog lang als maagd door het leven. "Ze moet weten dat het lichaam een tempel is. Een holy ding dat ze niet zomaar aan iedereen moet geven."

Imaani moet het zeker niet in haar hoofd halen te liegen tegen haar moeder. "Ik probeer echt duidelijk te maken dat ze altijd eerlijk moet zijn. Dat begint nu al, dan zegt ze dat ze niet heeft gepoept terwijl het uren in de wind ruikt. Dan zeg ik: eerlijk zeggen, anders wordt mama heel boos. Het is nu met poepen misschien grappig, maar straks gaan we het over andere onderwerpen hebben."