Meer Skylanders-domeinnamen geregistreerd

Speluitgever Activision heeft vier nieuwe websitedomeinnamen geregistreerd voor de succesvolle Skylanders-franchise. De namen zijn geregistreerd als 'privé', wat er mogelijkerwijs op kan duiden dat de uitgever niet wilde dat we hier achter zouden komen.

De vier geregistreerde namen zijn Kao’s Alliance, Super Force, Nano Force, Swap Force. De domeinnamen zijn een week geleden via MarkMonitor’s WHOIS privacy service DNStination geregistreerd, wat suggereert dat Activision niet wil dat dit vroegtijdig naar buiten zou komen.

Omdat er geen naam bij de registratie staat, weten we het natuurlijk niet zeker totdat Activision zelf de aankondiging doet. Maar de kans is heel klein dat iemand anders de namen geregistreerd heeft. Skylanders.com, ook van Activision, wordt door hetzelfde bedrijf beheerd.

Skylanders Giants werd ongeveer een jaar geleden op dezelfde manier geregistreerd, via dezelfde website. Een paar weken daarna kondigde de grootste speluitgever ter wereld het vervolg op Skylanders: Spyro's Adventure aan en dat werd met de afgelopen kerstdagen de grootste hit voor kinderen tussen de zes en twaalf jaar.

Vorige maand maakte Activision bekend dat de Skylanders-franchise 500 miljoen dollar aan omzet heeft gegenereerd voor het bedrijf. De kans is dus aannemelijk dat Activision meer games gaat uitbrengen en binnenkort meer aankondigingen gaat doen.