Vrouw heeft 's werelds breedste heupen

Mikel Ruffinelli is apetrots. De 40-jarige vrouw uit Los Angeles heeft de twijfelachtige eer om de dikste heupen ter wereld te hebben. Deze hebben een omvang van ruim 240 centimeter.

Ruffinell moet wel enige moeite doen om haar figuur te behouden. De dame, die 163 centimeter meet en maar liefst 190 kilogram in de schaal legt, eet maar liefst drieduizend kilocalorieën per dag om op gewicht te blijven.

De Amerikaanse blaast de loftrompet over haar vier zwangerschappen. Toen ze op haar 22ste haar eerste telg kreeg, vlogen de kilootjes eraan. Toen zich later nog drie koters aandienden, bleven haar heupen groeien tot de huidige 244 centimeter.

Ruffinell, die bijklust als fotomodel voor een website voor mannen die dikkerdjes mooi vinden, is na vele lijnpogingen blij met haar figuur. "Mijn man vindt mijn figuur mooi en in bed hebben we de beste seks", zo vertelt ze. "Er is geen standje dat we niet kunnen doen! Hij zegt me elke dag hoe mooi hij me vindt. Mannen houden niet van magere vrouwen, ze willen een zandloperfiguur."

Pics van de vrouw zijn in het bronartikel te vinden