Spaanse tieten enorme internethit

De blog van ene Alicia Young is een enorme internethit. Haar site is nog maar twee maanden online en is al bijna drie miljoen keer bezocht. Niet zo vreemd, want de 31-jarige vrouw uit het Spaanse Valencia plaatst namelijk elke dag een nieuwe foto van haar weelderige boezem.

Veel is er niet over Alicia bekend. Nimmer heeft zij haar hoofd op de foto gezet. De Spaanse pers is dan ook bovenop de ingenieur gedoken, om haar ware identiteit te achterhalen. Vermoed wordt dat zij een van de 250.000 Britse expats is die in Spanje een thuis hebben gevonden.

Op haar blog, Los Escotes de Alicia, plaatst de jongedame dagelijks een nieuwe tietenfoto. De ene keer is is haar voorgevel bedekt met een keurig jurkje, de andere keer zit er een minuscule bikini voor. De site vindt gretig aftrek: al 2,7 miljoen mensen hebben zich al zitten verlekkeren aan de smakelijke foto's.

"Ik doe het niet voor het geld", vertelt Alicia. "Het is begonnen als een grap. Er zitten behoorljk pikante foto's tussen, maar naakt zal ik nooit gaan." Desondanks heeft ze inmiddels al 25.000 volgers. Ook zou er al een kalender in de pijplijn zitten.

Een filmpje met hierin een paar leuke fotootjes van Alicia