'Overleden paparazzo viel Justin Bieber lastig'

De fotograaf die dinsdag om het leven kwam tijdens het fotograferen van Justin Biebers auto viel de tienerster lastig en stalkte hem. Dat vertellen ingewijden aan de Amerikaanse entertainmentsite TMZ.

Volgens de bronnen maakte Chris Guerra de zanger het leven zuur en volgde hij hem constant. Verder zou de paparazzo hebben gelogen toen hij vlak voor zijn dood tegenover een vriend beweerde dat hij Bieber wiet had zien roken.

Ook zou Guerra hebben gelogen toen hij zei dat hij de auto van Selena Gomez dinsdag had gespot bij hotel Four Seasons, waar Bieber ook was. Volgens de ingewijden hebben Bieber en Gomez elkaar sinds zondag niet gezien en is hun relatie over na een ruzie.

Eerder zei de 18-jarige zanger dat hij hoopt dat de dood van Guerra leidt tot maatregelen tegen opdringerige fotografen. De paparazzo maakte in Los Angeles enkele kiekjes van Biebers Ferrari, die aan de kant was gezet door de politie. Toen hij de weg overstak, werd hij aangereden. Later bleek dat de zanger niet eens in de auto zat.