Tatjana Simic is verslaafd

Tatjana Simic kan zich maar moeilijk een leven voorstellen buiten de spotlights. "Applaus is verslavend", bekent de 49-jarige actrice voor de camera van Novum Nieuws.

"Als je je kunstje goed gedaan hebt, dan krijg je een applaus", legt Tatjana uit. "En dat is wat verslavend werkt, je wil iets goed doen. En net zoals een hondje misschien pootjes moet geven, of met zijn pootjes moet klappen of wat dan ook, dan krijgt hij een koekje. Zo voelt het af en toe."

Tatjana heeft wel steeds minder last van de behoefte aan ovaties. "Het wordt misschien wel minder die verslaving, maar niet minder leuk", vertelt de actrice. "Op het moment dat je een applaus krijgt, geniet je er wel van. En dat is nooit minder leuk dan het vorige applaus."

Tatjana, die dit jaar in het kerstnummer van een bekend mannenblad te bewonderen is, geeft toe dat ze niet altijd tevreden is geweest met haar carrière en leven als bekende Nederlander. "Als wij onze pakjes aantrekken en onze rode neusjes opzetten, dan zijn we een soort van clowntjes op het podium."