'Cavia gefotografeerd op Mars'

De aanwezigheid van de Marsrover Curiosity op Mars heeft ons al veel nuttige informatie opgeleverd. Op een foto die NASA onlangs heeft vrijgegeven, is echter wel iets heel opmerkelijks te zien. Wie goed kijkt, ziet links onderin beeld een cavia zitten.

Het knaagdier is niet het enige dat een Amerikaanse aluhoedjessite is opgevallen. Zo zou er eerder al een geitenschedel op de foto zijn gezet. Oftewel, er zouden mogelijk gewoon dieren rondlopen op onze buurplaneet.

De bewuste website, Nacy Lieder genaamd, heeft er echter een verklaring voor. "Ze zijn niet organisch geëvolueerd op die planeet, maar daar op een gegeven moment naartoe gebracht door niemand minder dan de Annunaki", luidt hun verklaring, zoals geciteerd door Niburu.nl. "Nadat deze goud hadden verzameld op aarde en weer teruggingen naar hun thuisplaneet Nibiru verbleven ze een tijd op Mars om daar onder andere het goud te wassen. Omdat er natuurlijk mos voorkomt op Mars brachten ze dieren zoals geiten mee van de aarde om vlees te kunnen eten. Naast geiten brachten ze ook extra voer mee in de vorm van noten, graan en gedroogd fruit. Hiermee kwamen de knaagdieren mee die tot op de dag van vandaag nog overleven op Mars."

Volgens ene , die de Mars-foto in een filmpje heeft geplakt en op YouTube gezet, is er een andere verklaring. Hij twijfelt er niet aan dat er een cavia of ander knaagdier op de foto te zien is. Volgens hem bevindt de Curiosity zich echter helemaal niet op Mars maar gewoon op onze planeet. NASA zou de foto hebben gemaakt in een woestijn. De Amerikaanse ruimtevaartorganisatie zou hebben geblunderd door een toevallig langslopende cavia niet met Photoshop weg te poetsen.

Cavia op Mars of op de Aarde?