Lindsay Lohan heeft halfzusje

Actrice Lindsay Lohan heeft er een halfzusje bij. Haar vader, Michael Lohan, heeft namelijk op televisie een vaderschapstest laten uitvoeren om erachter te komen of de 17-jarige Ashley Horn zijn dochter is.

De 52-jarige Michael gaf een DNA-monster af voor een aflevering van de Trisha Goddard show. Tijdens deze show ontmoette hij het meisje dat zegt zijn dochter te zijn voor het eerst. Gedurende de aflevering werd duidelijk dat de resultaten van de vaderschapstest positief waren. De twee jongste telgen van de Lohan-clan, Ali en Cody, zijn geboren in respectivelijk 1993 en 1996. Ashley is ergens hier tussenin verwekt, in 1995. Het lijkt er dus op dat Michael wel van een buitenechtelijk avontuurtje hield.

Kristi Horn, de moeder van het meisje, roept al jaren dat papa Lohan ook de verwekker van haar Ashley is en heeft zelfs meerdere keren tevergeefs geprobeerd alimentatie voor haar dochter te krijgen. Michael heeft deze aantijgingen altijd ontkend en ruim vier jaar lang zou hij een DNA-test hebben uitgesteld.

Te zien valt dat na bekendmaking van het positieve testresultaat papa Lohan opstaat om Ashley te omhelzen. Helaas voor hem wil zijn kersverse dochter niets met hem te maken hebben en 'sowieso geen deel uitmaken van die ontspoorde Lohan-familie'. Verder valt ze hem aan om zijn weigering haar in het verleden te erkennen. 

Michael heeft met zijn ex-vrouw al vier kinderen waaronder de 26-jarige Lindsay Lohan en verwacht binnenkort een kindje met zijn huidige 29-jarige vriendin. Op dit moment loopt het niet echt lekker tussen Lindsay en haar vader. Onlangs verbrak de actrice het contact met haar vader en dreigde met een contactverbod.