FOK! wat een weer...Nog even zacht

Goedemorgen! Het was gisteren op de meeste plaatsen een fantastische dag. Alleen in het uiterste noordwesten en op de Wadden bleven de mist en laaghangende bewolking een groot deel van de dag aanwezig. Elders in het land scheen de zon uitbundig en liepen de temperaturen op veel plaatsen op tot boven de 20 graden. Rond het weekend zullen we het met 8 graden moeten doen.

Vandaag maken we er nog een mooie en rustige dag van. De afgelopen nacht ontstond er hier en daar weer mist, maar niet meer zo uitgebreid als gisteren. De meeste kans op bewolking maken opnieuw het noorden en noordwesten van het land. In de rest van het land is er duidelijk meer zon, maar helemaal wolkenvrij zal het denk ik niet zijn. De temperaturen liggen morgen tussen de 15 en 21 graden en wind is er nauwelijks.

Het blijft de eerste dagen nog wel overwegend droog met af en toe zon en pas tegen het weekend neemt de kans op een stevige herfstbui toe. Morgen is het nog rond de 14 graden en donderdag is de laatste dag dat we de 10 graden nog zullen halen. In het weekend mogen we weer een uurtje extra slapen en dat is altijd fijn.

Wij zouden graag zien waar onze users vandaag uithangen en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's verschijnen bij het weerbericht van morgen.

Wil je eindelijk wel eens weten waarom het steeds precies boven jouw hoofd regent? Of waarom de zon altijd lijkt te schijnen op het moment dat jij met een kater wakker wordt? Mail je vragen over het weer naar weer@fok.nl en de weercrew maakt je weer wijzer.

MistMist in de ochtend. Door de vele regen zijn de bomen nog nauwelijks verkleurd hier.