Guillermo Del Toro's Mama maakt ons bang

Na Mama Is Boos hebben we weer een goede reden om bang te worden voor onze moeder. Vandaag is de eerste trailer verschenen van de thriller Mama, geproduceerd door Guillermo del Toro.

De dag dat de vader van het gezin de moeder ombrengt, verdwijnen de zusjes Victoria en Lilly in een bos vlakbij de woonwijk. Vijf jaar lang zoeken oom Lucas (Nikolaj Coster-Waldau) en zijn vriendin Annabel (Jessica Chastain) naar de twee. Als de meiden wonder boven wonder worden ontdekt in een vervallen boshutje vragen Lucas en Annabel zich af of de meiden de enige twee zijn die zij in hun huis opvangen.

Annabel probeert de kinderen te introduceren aan het normale leven, maar zij voelt een extreem kwade kracht in haar huis rondwaren. Hebben de zusjes een extreme vorm van post-traumatische stress of worden zij bezocht door een geest? En hoe hebben de twee al die jaren in het bos kunnen overleven? Als Annabel het antwoord zoekt op deze vragen, komt ze erachter dat de fluisterende stemmen die zij ’s nachts naast haar bed hoort worden gesproken door een dodelijke aanwezige.

De film Mama is geproduceerd door Guillermo del Toro en verschijnt op 18 april 2013 in de bioscoop.

Mama