Bar Refaeli wil jouw hulp voor sekstape

Hoewel Bar Refaeli in 2012 door tijdschrift Maxim werd uitgeroepen tot 'heetste vrouw op aarde', blijft ze er heel gewoon onder. Ze doet een beetje modellenwerk en ze acteert wat om aan centen te komen. Maar haar grote droom is om een sekstape te maken. En daarbij heeft ze jouw hulp nodig.

In een filmpje, gemaakt met hulp van komediewebsite FunnyOrDie, verduidelijkt Bar de zaak: "Even voor de duidelijkheid. Dit wordt een tape waarop ik seks heb met een of andere kerel, in vele verschillende standjes, enkele uren lang." Ze is wel een beetje bang dat niemand het wil zien. "Hopelijk", zo zegt ze: "zijn er een paar mensen die mij willen zien vrijen. Ik ben er immers heel goed in."

Echter, Bar wil alleen de beste apparatuur gebruiken, zodat haar perfecte lichaam volledig tot z'n recht komt. Daarvoor heeft ze 10.000 Amerikaanse dollar nodig. Om dat bedrag op te halen, is ze een Kickstarter-project begonnen.

Bij een donatie van 50 dollar krijg je een gesigneerde seksfoto van Bar, bij een donatie van 200 dollar mag je de pornoset bezoeken, als je daar tenminste tijd voor hebt. Maar de hoofdprijs is voor mensen die 1000 dollar willen doneren: zij krijgen de kans om de gelukkige man of vrouw te worden.

Geïnteresseerden kunnen hier ook een duit in de zak doen. Ze moeten wel snel zijn, want 159.219.380 anderen hebben al 1000 dollar toegezegd.