Ademnood brengt Lindsay Lohan naar ziekenhuis

Lindsay Lohan heeft zondagavond een korte periode in een New Yorks ziekenhuis doorgebracht. De actrice kampte met een hevige astma-aanval, vertelt haar woordvoerder aan het Amerikaanse blad People. Inmiddels zou het weer prima gaan met Lohan. 

"Ze is behandeld en weer ontslagen", zegt Lohans woordvoerder. "Het gaat goed met haar." Volgens entertainmentwebsite TMZ kampte Lohan echter met veel meer dan enkel een astma-aanval. De 26-jarige actrice zou tegen vrienden hebben gezegd dat ze al een tijdje een longonsteking onder de leden heeft.

Lohans meest recente arrestatie wegens het doorrijden na een ongeval zou ook rol van betekenis spelen. De actrice beweert ademhalingsproblemen te hebben gekregen door alle stress van haar aanhouding, aldus TMZ. 

Lohan lijkt het spoor volledig bijster; ze valt van de ene ellende in de andere. Zo heeft ze niet alleen een innige verstandhouding met justitie, ook artsen brengt ze geregeld een bezoekje. In juni zou de actrice door hulpdiensten bewusteloos in haar hotelkamer zijn aangetroffen. Ze bleek slechts uitgeput en uitgedroogd. Een week daarvoor belandde Lohan in het ziekenhuis na een auto-ongeluk in Los Angeles.