Jennifer Hoffman 'strontverliefd'

Jennifer Hoffman heeft jarenlang de vruchten geplukt van haar vrijgezellenbestaan. "Vijf jaar heb ik er alles uitgehaald wat erin zat", vertelt de 31-jarige actrice aan Viva. "Ik was altijd een braaf meisje, dus het voelde goed om eens andere keuzes te maken en met foute mannen uit te gaan."

Ook van die mannen genoot Jennifer met volle teugen. "In die tijd heb ik elke soort man gezien." Toch ging iets kriebelen. "Het laatste jaar was ik er klaar mee. Ik wilde weer écht verliefd worden." Dat was voor Jennifer makkelijker gezegd dan gedaan. "Ik dacht dat ik niet meer verliefd kon worden."

Vorig jaar keerde het tij. "Op het moment dat ik alles losliet en besloot om een leuke, single vrouw te blijven, werd ik verliefd", glundert de blondine, die een relatie heeft met cabaretier Henry van Loon. "Een lange, verlegen man die totaal niet aan mijn eisenlijstje zou voldoen", zegt Hoffman over haar geliefde. "Ik zag hem bij Comedy Live en dacht nog: wat een rare snuiter. Maar ik werd strontverliefd."