Charlie Sheen woest om Apple

Charlie Sheen is onlangs door het lint gegaan vanwege zijn iPad. De acteur maakte zich boos over hoe moeilijk het is om bestanden uit te wisselen met het Apple-apparaat en smeet 'm tegen de muur.

"Steve Jobs was een genie en hij heeft de wereld voorgoed veranderd en verbeterd, vind ik", zegt Sheen in het Britse dagblad Metro over de Apple-baas. "Hij heeft onze samenleving vooruit geholpen, maar hij heeft ons wel in een kleine gevangenis achtergelaten."

"Dat je geen muziek kunt uitwisselen tussen apparaten onderling maar eerst via een centraal punt moet maakt me erg kwaad", zegt Sheen, die zijn iPad een slinger gaf. "Ik wist niet dat het ding zo aerodynamisch was: je kunt het als een wapen gebruiken."

"Ik draaide me om en zag het hele ding uit de muur steken", vertelt hij. "Het goede nieuws voor Apple is dat het daarna nog perfect werkte."

Saillant detail is dat Sheen in de serie Anger Management een psychiater vertolkt die mensen moet afhelpen van een woedeprobleem. Vorig jaar werd hij bovendien ontslagen door de makers van de sitcom Two and a Half Men vanwege zijn losbandige gedrag.