Agent ten swaffel gevraagd

Een 21-jarige dronken student uit Amerika heeft een agent vriendelijk verzocht om hem even in het gelaat te mogen swaffelen. Dit deed hij vanaf de achterbank van een politiewagen, nadat hij was gearresteerd wegens wildplassen.

De dronken student plaste wel heel wild, want hij danste daarbij alsof hij een optreden gaf. Dat een agent hem op een gegeven moment zei op te houden met zijn gezeik, deerde hem niet. Toen hij uiteindelijk toch klaar was, probeerde hij het op een lopen te zetten. Door de alcohol was dat geen daverend succes. Binnen enkele meters was hij al plat op zijn gezicht gevallen.

De politie rekende de man in en reed met hem richting het politiebureau. Om de een of andere reden leek het de student wel een goed idee om de agent te vragen om de auto even te parkeren, zodat hij de agent in het gezicht kon swaffelen. De agent is niet op het verzoek ingegaan.

Het toch wat lullige fenomeen 'swaffelen' werd bekend in 2008 nadat een Nederlandse student van de hotelschool werd gestuurd omdat hij de Taj Mahal had geswaffeld en daar beelden van op internet had geplaatst. Swaffelen betekent iets als 'met een niet geheel geërecteerde penis al dan niet liefdevol tikjes geven tegen een persoon of object'.