Logitech komt met waterbestendig toetsenbord

Goed nieuws voor alle FOK!kers die boven hun toetsenbord leven. Voortaan is het niet zo heel erg meer als je je koffie over je toetsenbord knoeit. Logitech heeft namelijk een nieuw toetsenbord op de markt gebracht, onder de naam Logitech K310. Het speciale aan dit toetsenbord is dat je het gewoon kan afwassen.

Voordat jullie spontaan gaan bestellen: het ding komt wel met een gebruiksaanwijzing. Zo mag de K310 onder geen beding in de vaatwasser, mag het niet worden ondergedompeld in water dat dieper dan 30 centimeter is, en moet de usb-kabel te allen tijde droog blijven. Ook bijtende en schurende middelen moeten gemeden worden. Er mag alleen milde zeep gebruikt worden en je afwaswater mag niet heter zijn dan 50 graden. Als laatste moet het toetsenbord worden afgedroogd met een zachte doek.

Als je denkt dat je na verloop van tijd de letters van het toetsenbord afwast, ook hier hoef je niet bang voor te zijn. De letters zijn met een speciale laser aangebracht waarna er ook nog een UV-coating overheen aangebracht is. Mocht je nou een keer koffie morsen over je K310: hij beschikt aan de onderkant over afvoeropeningen, dus de troep blijft niet in je toetsenbord achter. Het toetsenbord wordt in oktober verwacht en heeft een adviesprijs van 39,99 euro.