'Fallout 4 speelt zich af in Boston'

Bethesda is bezig met Fallout 4 en het spel zal plaatsvinden in Boston, Massachusetts, volgen een anonieme Reddit-gebruiker.

De poster, die aangeeft misschien een medewerker van het Massachusetts Institute of Technology te zijn, zei dat hij anoniem wenst te blijven om zijn baan te beschermen. Hij beweerde dat Bethesda momenteel bezig is Boston door te lichten voor het volgende deel van de serie. Bethesda weigerde commentaar te geven op dit gerucht.

"De geruchten zijn waar, Fallout 4 zal plaatsvinden in Boston", luidt de Reddit-post. "In het geval je het nog niet gehoord hebt: Bethesda is onlangs  Boston aan het onderzoeken. Ze hebben ook een sterke band met het MIT. Ik kan wel of niet een MIT-werknemer zijn. Maar dat is echt alles dat ik kan zeggen uit angst voor het verliezen van mijn baan."

"Excuses voor de vaagheid van deze post" voegde hij eraan toe. "Het is niet alleen mijn werk, dat mij zorgen baart, maar ook dat ik aangeklaagd word. Bethesda-contracten zijn in principe waterdicht dus als ze ontdekken wie ik ben, of beter gezegd, van wie ik deze informatie vandaan haal, krijgen een paar mensen, waaronder ikzelf, een hoop ellende."

Een tweede Reddit-gebruiker geeft onder de naam "nMarauder" extra gewicht aan het gerucht door het koppelen van de game aan het MIT. "Ik heb van mensen in de omgeving van Boston gehoord, waaronder mijn Fallout-geobsedeerde broer die er woont, dat Bethesda in de omgeving van Boston is voor het initiële onderzoek voor Fallout 4. Het is zeer speculatief, maar de belangrijkste geruchten verbinden Bethesda's met "het Instituut", of wat wij het Massachusetts Institute of Technology, of MIT, noemen."

"Alhoewel het MIT in het bevolkte Cambridge en aan de overkant van de rivier van het echte Boston ligt, voelt nog steeds als een kleine stad als het gaat om de manier waarop nieuws zich verspreid door de gemeenschap. Het zijn studenten en medewerkers aan het MIT zijn diegene die er het meest over praten en zij zijn in de positie om zoiets te weten. Ik zou helemaal niet verbaasd zijn als de geruchten waar blijken te zijn in de komende weken. "Ik wilde dit alleen delen! Ik bevestig niets, maar alle tekenen wijzen erop."

Fallout 4 is niet aangekondigd, laat staan dat er informatie bekend is gemaakt. Het blijven dus geruchten, maar Bethesda zou gek zijn niets met de populaire franchise te doen. Welke stad zou jij graag willen zien?