FOK!filmtip van de dag: Back to the Future-trilogie

Elke dag zijn er meerdere films op de televisie te zien, maar welke film is de moeite waard om te kijken? FOK!film geeft dagelijks een overzicht van de beste films en bij gebrek daar aan een dvd-tip. Valt er vandaag nog wat te zien? Je leest het hier.

Vanavond gaan we de hele avond tijdsprongen maken met drie films. De bekende Back to the Future-trilogie wordt vanavond achter elkaar uitgezonden. Dus pak die bak met popcorn, zet de hoverboard even aan de kant en geniet. Helaas zijn we met deze filmtip wegens een incalculatiefout een tikkeltje te laat, waarvoor excuses. 

Back to the Future I start om 19.00 uur op RTL7. Marty McFly is een typische Amerikaanse tiener tijdens de jaren '80. Als hij per ongeluk door een plutoniumaangedreven DeLorean naar 1955 wordt geknalt heeft hij werkelijk geen idee wat hem overkomt. Zijn missie om terug naar het heden te komen is simpel: Hij moet zijn vroegere ouders koppelen zodat Marty weer terug naar de toekomst kan reizen.

Back to the Future II start om 21.20 uur op RTL7Marty McFly en Doc Brown gaan naar het jaar 2015 om problemen binnen de McFly-familie op te lossen. Als de twee weer in hun 'thuisjaar' 1985 terugkeren ontdekken ze dat Hill Valley op een zeer negatieve manier is veranderd. Wie knoeit in de toekomst past kennelijk ook het verleden aan. Hun enige hoop is om naar 1955 te reizen om de toekomst te redden.

Back to the Future III start om 23.30 uur op RTL7. Marty McFly (Michael J. Fox) ontvangt in 1955 een brief van Docter Emmett Brown (Christopher Lloyd). Het vreemde is: de brief komt uit 1885. Brown is door een blikseminslag in het Wilde Westen belandt waar hij ieder moment kan worden omgelegd. Het is aan McFly om de DeLorean-tijdmachine te gebruiken om terug naar het verleden te reizen en Brown levend naar het heden te krijgen

BTTF

Veel plezier!