FOK!filmtip van de dag: Into The Wild

Elke dag zijn er meerdere films op de televisie te zien, maar welke film is de moeite waard om te kijken? FOK!film geeft dagelijks een overzicht van de beste films en bij gebrek daar aan een dvd-tip. Valt er vandaag nog wat te zien? Je leest het hier.

Into The Wild

De jonge pas afgestudeerde Christopher lijkt een prachtig leven voor zich te hebben: met zijn intellect en zijn atletische talenten kan het haast niet misgaan. Ook heeft hij nog enkele tienduizenden dollars spaargeld op de bank staan, dus niks lijkt een prachtige carrière in de weg te staan - behalve Christopher zelf: hij heeft helemaal geen zin in een doorsneeleven, hij wil weten hoe het voelt om echt te leven. Rigoureus besluit Christopher al zijn geld aan goede doelen te geven, en alles achter zich te laten. De kersverse ex-student besluit liftend naar Alaska te reizen alwaar hij in de wildernis wil gaan leven. Op zijn weg komt hij enkele bijzondere mensen tegen. Overleven in de vrije natuur blijkt echter niet zo eenvoudig als Christopher het zich vooraf voorstelde.

Met de geweldige soundtrack die afkomstig is van Pearl Jam-frontman Eddie Vedder, is de door Sean Penn gemaakte Into The Wild dé film die jij vanavond gaat kijken. Dit kan om 20.25 uur op Nederland 2.