Kempi voelt zich gesteund na arrestatie

Ook rappercrimineel Kempi heeft zijn fans bedankt voor de steunbetuigingen die hij ontving na zijn aanvaring met de politie. Kempi beweert, net als dj The Flexican, hardhandig gearresteerd te zijn. The Flexican bedankte woensdag voor de vele berichten die hij ontving.

"Wil iedereen die me steunt uit de grond van m'n hart bedanken man!", twitterde Kempi donderdag. "God zegene! Ik zie jullie." De rapper zegt vorige week mishandeld te zijn door de Haagse politie toen hij werd aangehouden. Eerder deze week deed Jerrely Slijger, zoals Kempi eigenlijk heet, aangifte tegen de betrokken agenten.

Kempi laat ook weten dat hij nog steeds last heeft van de verwondingen die hij opliep bij zijn arrestatie. "Pijn in m'n nek/onderrug." Waarom de rapper, die al vaker met justitie in aanraking kwam, in de boeien werd geslagen, is niet bekend.

De politie zegt beelden te hebben van de arrestatie. Daarop zou niets bijzonders te zien zijn. Toch klaagde Kempi eerder deze nog over een kapotte binnenlip, wat dat ook moge zijn.