Moeder laat dochter verkrachten door pedofiel

Een vrouw uit de Franse stad Nancy heeft haar dochter van vijf laten verkrachten door een pedofiel. Daarbij liep het meisje verwondingen op die door een behandelend arts omschreven werden als de ergste die ze ooit had gezien bij een kind van die leeftijd.

De vrouw was via internet in contact gekomen met de pedofiel. Na een aantal chatsessies spraken ze af dat de vrouw haar dochtertje bij hem langs zou brengen zodat hij het kind zou kunnen verkrachten. Enkele uren nadat ze het kind bij de man had afgezet, haalde ze haar dochter weer op.

Toen bleek dat het meisje ernstig bloedde, is de vrouw met haar naar de huisarts gegaan. Ze vertelde in eerste instantie dat de verwondingen waren veroorzaakt doordat het kind gevallen zou zijn, maar toen de arts dit niet geloofde, maakte ze ervan dat ze verkracht was in een wegrestaurant. Na lang aandringen kwam daarna pas de waarheid boven tafel.

Het meisje is overgebracht naar het ziekenhuis. De politie onderzoekt momenteel waarom de vrouw heeft ingestemd met de verkrachting. De pedofiel is opgepakt.