Ryan Dunn postuum aangeklaagd

Ryan Dunn is postuum aangeklaagd door de ouders van de overleden jongen die vorig jaar naast Ryan in de auto zat toen hij dronken tegen een boom reed.

De ouders van Zachary Hartwell houden Dunn verantwoordelijk voor de dood van hun zoon. Dunn had tweemaal de toegestane hoeveelheid alcohol in zijn bloed toen hij in juni 2011 met 200 km/h tegen een boom in een sloot reed. Bij het ongeval kwamen Dunn en Hartwell om het leven.

Nu wordt de nalatenschap van Dunn en ook de kroeg waar hij dronk voor zijn dood aangeklaagd. De ouders zijn van mening dat de kroeg nalatig is geweest door Ryan van drank te voorzien terwijl hij overduidelijk zwaar bezopen was.

Ze houden Dunn verantwoordelijk voor de dood van hun zoon. Ryan had volgens hen nooit een auto mogen besturen en verwijten hem nu roekeloos en nalatig gedrag. "Hij had nooit zo hard mogen rijden."

De ouders van Zach eisen nu een onbekend bedrag. Ze zijn van mening dat ze door de dood van hun zoon zijn aanwezigheid als zoon, diensten en troost moeten missen. Ze willen nu dat de kosten die zijn gemaakt na zijn dood worden vergoed uit de nalatenschap van Ryan Dunn.

De claim gaat niet alleen over onkosten. Zo eisen ze het geldbedrag van Dunn en de kroeg ook voor hun zoon. Ze vinden dat ze moeten betalen voor de angst vlak voor de crash, pijn en de angst voordat hij stierf. Daarnaast willen ze dat ze het loon dat Zach verdiend zou hebben tijdens zijn gehele leven vergoed krijgen.