Worstelaar worstelt met twee verloofdes

Een ex-professioneel worstelaar is behoorlijk in verlegenheid gebracht. Andy Slocum is namelijk binnen een dag twee verloofdes kwijtgeraakt.

Andy werd door zijn verloofde Rosa Mendes beschuldigd van mishandeling en liet een aangifte opmaken. Hij zou haar vaker dan eens geslagen hebben in hun huis in Las Vegas.

Niets vermoedend zat Amber Stovall thuis in Texas op de bank het internet af te struinen toen ze een bericht over Andy met de losse handjes las. Haar kaak viel waarschijnlijk door de vloer van verbazing toen ze las dat 'haar Andy' helemaal niet van haar bleek te zijn.

Wanneer we de twee verhalen van de dames naast elkaar leggen blijkt dat Andy al geruime tijd met de twee dames blijkt te worstelen. Hij was tot deze week al ruim 4,5 jaar verloofd met Amber. Hoelang hij met Rosa schaak speelde is niet bekend.

Het verhaal wordt nog mooier wanneer blijkt dat Andy na het feestelijke weekend na onafhankelijkheidsdag zijn ene schatje voor het andere inruilde. Hij liet Amber invliegen naar Vegas terwijl Rosa net weer terug naar Texas was gegaan.

Amber voelt zich behoorlijk verraden en is daarnaast goed boos op Andy. Uiteraard heeft ze de verloving verbroken met Andy. Daarnaast heeft ze alle gezamenlijke rekeningen en ook zijn telefoonnummer opgezegd. Om positief af te sluiten is het goed om te vermelden dat hij Amber nooit geslagen zou hebben.