Lindsay Lohan laat zich niet nemen

Voor de verandering moest Lindsay 'drugsverslaving' Lohan zich gisteren weer eens melden bij de rechter. Dit keer echter niet wegens het rijden onder invloed of drugsbezit.

De zielloze, roodharige, actrice, die onlangs nog in de rol van Elizabeth Taylor kroop, moest zich verantwoorden voor het aanrijden van een fotograaf in 2010. Volgens documenten van de rechtbank reed een assistente van Lindsay op haar aanwijzen tegen de paparazzi op toen zij vertrokken bij een nachtclub.

Lindsay is echter van mening dat die 'domme paparazzo zo dom was om voor de auto te stappen'. Aan het ongeluk heeft de plaatjesschietende goedzak naar eigen zeggen neurologisch en orthopedisch letsel overgehouden.

De voorheen knappe Lindsay bukt niet voor de advocaat van de fotograaf. "Hij is zelf onachtzaam voor een rijdende auto gaan staan en is zelf verantwoordelijk voor zijn verwondingen." Lindsay laat zich dus niet gemakkelijk nemen door de gloryhunter.

Het 'slachtoffer' daagde Lohan in januari voor de rechter nadat haar verzekeraar niet genoeg geld uit wilde keren. Het geboden bedrag was niet hoog genoeg om de schade 'redelijk te dekken'. Voor de liefhebber zijn beelden van de aanrijding natuurlijk te bekijken.

Ze bukt niet.