Hooker is blij met haar naam

Bij de naam 'Destinee Hooker' denk je wellicht aan een chocoladebruine dame van lichte zeden. Niets is echter minder waar.

Destinee Hooker is namelijk helemaal geen artiestennaam. Het is de naam van een atlete die deel uitmaakt van de Amerikaanse volleybalploeg op de Olympische Spelen.

Destinee zei in een interview met TMZ dat ze zelfs trots is op haar afwijkende naam. "Er is werkelijk waar niets mis mee. Ik hou zelfs van mijn naam." Al is ze niet doof voor de vele kinderachtige grapjes waar ze al sinds haar jeugd mee te maken heeft.

De 24-jarige schiere deerne dankt haar naam echter niet alleen aan een grappige vader. Het leek er tijdens de geboorte van Destinee op dat ze het niet zou overleven. Tegen alle verwachtingen in kwam ze zonder problemen door de geboorte heen. Dit gaf haar vader inspiratie voor haar opvallende naam.

Destinee kwam als een zegen en haar vader koos voor deze unieke schrijfwijze van haar naam. "Ik ben zo dankbaar voor mijn leven en ben erg blij met de naam die mijn vader mij gegeven heeft", aldus Destinee.