Flo Rida moet boeten na liegen tegen rechter

Flo Rida moet van een rechter zevenduizend dollar betalen, omdat hij tegen de rechtbank heeft gelogen. De rapper beweerde eerder geen gehoor te hebben gegeven aan een oproep van de rechtbank, omdat hij de betreffende papieren nooit zou hebben ontvangen. De rechter is er inmiddels achter gekomen dat dit onzin is, schrijft entertainmentwebsite TMZ.

Flo Rida is aangeklaagd door zijn voormalige administratief assistente. Hij zou haar te weinig hebben betaald en haar vervolgens hebben ontslagen toen ze daar over klaagde. Toen de rapper niet op tijd bij de rechtbank reageerde op de zaak, zei hij dat de documenten waarschijnlijk naar het verkeerde adres waren gestuurd.

De papieren waren afgeleverd bij het huis van een vrouw genaamd Stephany Nelson. Zij is naar nu blijkt echter in dienst van Flo Rida, die de documenten dus gewoon had ontvangen. De rechter vindt dat de rapper heeft gehandeld 'met voorbedachten rade' en heeft hem bevolen zevenduizend dollar te betalen aan zijn voormalige assistente om de juridische kosten te dekken. De rest van de zaak wordt binnenkort behandeld.

De 32-jarige Flo Rida is bekend van hits als Right Round, Bad Boys en Club Can't Handle Me. Hij staat momenteel in de hitlijsten met Whistle.