Ook Elvis Presley wordt hologram

Elvis Presley staat binnenkort weer op het podium. Het bedrijf Digital Domain Media Group ontwikkelde eerder een hologram van de in 1996 overleden rapper 2Pac, en gaat nu met de King of Rock and Roll aan de slag. Dat schrijft de Amerikaanse entertainmentwebsite The Hollywood Reporter.

Digital Domain Media laat weten dat de virtuele Elvis gebruikt wordt voor een film, televisie en ook op andere locaties zal het hologram te zien zijn. Er bestaat een mogelijkheid dat er concerten met de digitale versie van de zanger worden georganiseerd. Binnenkort wordt aangekondigd waar en wanneer fans een nabootsing van de in 1977 overleden Elvis kunnen zien.

De hologramtrend werd gezet door Dr. Dre toen hij in april op het podium stond met een virtuele 2Pac. Digicon Media maakte vervolgens bekend ook een show te ontwikkelen waarin een hologram van Marilyn Monroe samen met andere sterren optreedt. Er gaan geruchten dat verschillende sterren door middel van de techniek weer tot leven worden gebracht, zoals Michael Jackson.