Sterretje ontkent relatie met nichtje Patricia Paay

Sterretje is naar eigen zeggen niets meer dan een goede vriend van het nichtje van Patricia Paay. De realityster, die werd geboren als Tony Wyczinski, is volgens Story als een blok gevallen voor Roxy Paay. Sterretje twittert over een foutje van het roddelblad.

"Lieve Story, wat jullie nu weer eruit gooien?", steekt Tony van wal. "Ik ben nog steeds gek op de winnares van In Love With." Wyczinski maakte voor RTL 5 zijn eigen datingprogramma, waarin hij op zoek gaat naar de ware liefde. De opnamen zijn al lang achter de rug en Sterretje houdt een geliefde over aan de show. Wie de gelukkige dame is, is een groot geheim omdat In Love With Sterretje nog wordt uitgezonden.

Volgens Story fleste Sterretje de boel omdat hij Roxy al ruim een jaar zou kennen. Onlangs zou de liefde tussen de twee zijn opgebloeid. Dat moeten de twee volgens het blad geheim houden, vanwege Sterretjes liefdesprogramma. Volgens de realityster is Roxy niet meer dan een vriendin. "Overigens vind ik Roxy Paay een topper als goede vriendin. Maar ook zij weet dat ik nog steeds gelukkig ben met de winnares."