Katy Perry zingt in Simlish

Zangeres Katy Perry is gevraagd voor een samenwerking met De Sims wat heeft geresulteerd in een uitbreiding voor De Sims 3 met allerlei op Perry gebaseerde prullaria. De uitbreiding staat gepland voor een release in juni van dit jaar.

Met Katy Perry's Sweet Treats, zoals de uitbreiding officieel gaat heten, kunnen spelers het leven van hun Sim helemaal 'candylicious' maken. Er komen nieuwe meubels, kledingstukken en haarstijlen. Er zullen drie vooraf gemaakte omgevingen zijn zodat de hele buurt direct Perry-klaar is zodra je gaat spelen.

"Ik ben enthousiast om jullie meer content te kunnen bieden voor De Sims 3", aldus Katy Perry. "Ik vind sommige accessoires in de game zo geweldig dat ik ga proberen ze ook in het echte leven te krijgen! Het is een van mijn kleine levensdoelen om die banana split-bank te krijgen."

Speciaal voor Sweet Treats heeft ze haar track Last Friday Night opnieuw ingezongen, maar dit keer in de taal van de Sims: Simlish. Aan het eind van de trailer kun je alvast een voorproefje horen.