Crysis 3 is officieel en komt in 2013

EA heeft vandaag bekendgemaakt dat Crysis 3 in de lente van 2013 uit zal komen voor PS3, Xbox 360 en Windows. De game wordt een spannende mix tussen sandbox-gameplay, geavanceerde gevechten en hi-tech wapens voor de mensen en aliens.

Crysis 3 zal in 2047 afspelen in de stad New York en we zien Prophet uit deel twee terugkomen. New York is ingesloten in een Nanodome van de Cell Corporation. Met deze Nanodome en andere wil Cell Corporation de wereld overnemen. Spelers zullen het opnemen tegen Seph en mensen.

EA heeft al bekendgemaakt dat er een speciale 'Hunter'-editie uit zal komen voor pre-orders. In deze versie krijgen spelers eerder toegang tot een nieuwe boog, de 'Hunter'-nanomodule, drie exclusieve dogtags, een skin voor je boog en een voorsprong op je XP in de multiplayer.

Daarnaast zijn er voor specifieke winkels ook specifieke contentpacks, deze bevatten extra's naast de Hunter dingen en de normale game:

  • Stalker-pack: vroege toegang tot een dodelijke shotgun in de multiplayer, inclusief silencer, een skin en twee dogtags.
  • Overkill-pack: vroege toegang tot Typhoon Assault Weapon. een skin en twee dogtags.
  • Predator-pack: vroege toegang tot de Feline Submachine gun en een exclusieve camouflage.

Bekijk de eerste screenshots en de officiële boxart hieronder.

Crysis 3

Crysis 3

Crysis 3

Crysis 3

Crysis 3

Crysis 3

Crysis 3