FOK!filmtips van de dag: Cop vs Killer

Elke dag zijn er wel meerdere films op de televisie te zien. Maar welke film moet er nou echt worden gezien? FOK!film geeft elke dag een overzicht van de beste films en bij gebrek daar aan een dvd-tip. Valt er vanavond nog wat te zien? Je leest het op FOK!film.

Zo. Het schip van gisteren ligt op de oceaanbodem en wij kunnen ons weer richten op de films die vandaag worden uitgezonden. Op maandag is het aanbod aan films op televisie niet altijd om over naar huis te schrijven, maar vandaag zitten er toch twee juweeltjes van films tussen. De eerste is meteen de FOK!filmtip van de dag: Cop vs Killer. Deze telefilm wordt vanavond om 20:25 uitgezonden op Nederland 3 en gaat over rechercheur Frank Spinola die al geruime tijd samen met zijn team probeert om de topcrimineel Mirko Narain op te pakken. Helaas is Narain hem steeds te snel af. Als Spinola ernstig geprovoceerd wordt door Narain komt zijn eigen gezin in gevaar. De boel escaleert als Spinola ontdekt dat Narain óók een zwakke plek heeft: zijn dochter.

Voor de nachtbrakers is er om 23:55 op TV5 nog de Franse film Je suis le seigneur du château. Deze film speelt in het Bretagne van de jaren zestig en gaat over de tienjarige Thomas die net zijn moeder heeft verloren. Zijn vader neemt daarom een gouvernante aan die een zoon heeft, Charles. Charles' vader wordt vermist in Indochina. De ontmoeting tussen beide ouders is beleeft, die van beide kinderen een regelrechte schok.

Veel plezier!