Pauly D is verslaafd aan camera's

Jersey Shore's Pauly D geeft toe dat hij niet meer zonder media-aandacht kan. "Ik ben nu verslaafd aan camera's", geeft de 31-jarige realityster toe aan het Amerikaanse tijdschrift YRB. "Als ik naar buiten ga, verwacht ik bijna dat daar camera's staan."

Ondanks dat er volgens hem nadelen aan roem zitten, zou Pauly D zo opnieuw voor een leven in de schijnwerpers kiezen. "Natuurlijk zijn er momenten dat je even anoniem wilt zijn. Maar uiteindelijk zitten er meer voordelen aan het bekend zijn. Geloof me maar."

Pauly D, die eigenlijk Paul DelVecchio heet, is blij dat zijn bekendheid hem heeft geholpen in zijn carrière als dj. Zo toerde hij met Britney Spears tijdens haar Femme Fatale-toer. De twee spreken zelfs over een mogelijke samenwerking. "Natuurlijk heb ik haar gevraagd om aan mijn cd mee te werken. Ze vond het een leuk idee en we praten erover. Hopelijk gaat dat echt gebeuren."

Een nadeel is volgens Pauly D dat veel mensen een vooroordeel over hem hebben omdat hij in Jersey Shore te zien is, vergelijkbaar met de Nederlandse serie Oh Oh Cherso. "Sommige dj's nemen me niet serieus vanwege Jersey Shore. Maar zodra ze een show van mij gezien hebben, verandert hun mening."