American Pie-acteur aangevallen door prostituee

Thomas Ian Nicholas is aangevallen door een Amsterdamse prostituee. De acteur uit de American Pie-films was deze week voor het eerst in Amsterdam, dus op zijn vrije avond moest hij natuurlijk even door de rosse buurt wandelen. Hij hield er een nat pak aan over en moest zich daarna snel uit de voeten maken om niet te worden afgerost.

"Mijn pr-medewerkster wilde een foto maken van een van die meisjes achter het raam, maar dat is blijkbaar niet de bedoeling", vertelt de acteur voor de camera van Novum Nieuws. "Dus die meid rende naar buiten en smeet een kan water onze kant op. 'Vuile trut', riep ze. We zijn hard lachend weggerend. Dat was mijn eerste kennismaking met Amsterdam."

In American Pie: The Reunion keren alle bekende personages uit de American Pie-filmreeks terug voor een reünie op hun oude high school. Helaas blijken hun grootse tienerdromen lang niet allemaal te zijn uitgekomen.
De gehele cast is weer te zien, waaronder Nicholas als Kevin, Seann William Scott als Steve 'Stiffmeister' Stifler en Jason Biggs als Jim Levenstein. American Pie: The Reunion draait vanaf 5 april in de Nederlandse bioscoop.


American Pie-acteur aangevallen door prostituee (Foto: Novum)