Linda de Mol weer kijkcijferkoningin zaterdag

Linda de Mol is weer de kijkcijferkoningin van de zaterdagavond. De Mol staat met twee programma's in de hoogste regionen van de kijkcijfer top 25 van Stichting KijkOnderzoek. Ik Hou van Holland trok zaterdag wederom de meeste kijkers, de komedie Iedereen is Gek op Jack veroverde de derde plaats.

Voor Ik Hou van Holland bleven deze week ruim 2,5 miljoen mensen thuis. Sinds de terugkeer van het muzikale spelprogramma voert de show het kijkcijferlijstje aan. Nick Tegen Simon is niet opgewassen tegen Ik Hou van Holland. Ook deze week legden de Volendammers het af, hoewel ze iets meer kijkers trokken. Nick Tegen Simon boeide zaterdag 901.000 kijkers.

Ook Iedereen is Gek op Jack trok deze week meer kijkers dan vorige week. Zaterdag keken ruim 1,7 miljoen Nederlanders naar de komedie, vorige week stemden 1,5 miljoen mensen af op de serie met De Mol en Jeroen van Koningsbrugge. Daarmee verovert Iedereen is Gek op Jack een plek in de kijkcijfer top drie, vorige week kwam de komedie niet verder dan de vierde plek.