Gratis Limited Edition-upgrade Darksiders II

THQ kondigt aan dat iedereen die Darksiders II reserveert, de Limited Edition zonder extra kosten ontvangt. Deze editie bestaat uit de game samen met een unieke code waarmee je de eerste downloadable content pack Argul's Tomb ontvangt, zodra die beschikbaar komt. Iedereen die de Darksiders II pre-ordert ontvangt de Limited Edition zonder meerprijs.

Dankzij retail-specifieke acties krijg je bij de gratis Limited Edition nog meer extra content bij een pre-order: bij Game Mania of Smartoys ontvang je ook nog de 'Death Rides'-pack en bij Free Record Shop of 12Game kan je de nog de 'Angel of Death'-pack unlocken. Gamers die pre-orderen bij Bol.com of Playerone zullen sneller het strijdperk inrijden dankzij de extra 'Deadly Despair'-pack.

Jim Huntley, Vice President of Global Brand Marketing legt uit: "We zijn erg blij dat we de gamers die de game pre-orderen kunnen belonen met deze gratis upgrade naar de Limited Editie van de titel."

Darksiders II volgt de avonturen van Death, een van de vier ruiters van de Apocalyps, in een verhaal dat gelijk loopt met de gebeurtenissen uit de originele Darksiders game. In een epische reis komt Death in lichte en donkere rijken om zijn broer War te wreken, een van de ruiters die ervan beschuldigd werd om de Apocalyps te snel te hebben gestart in Darksiders.

Het spel verschijnt 29 juni voor PlayStation 3, Xbox 360 en pc.

Packshot