Kim Feenstra blijft man verrassen

Kim Feenstra doet er alles aan om ervoor te zorgen dat haar huwelijk geen sleur wordt. "Het is belangrijk dat je elkaar blijft verrassen", zegt het 26-jarige model, dat twee jaar geleden trouwde met dj Michael Mendoza.

"In mijn werk zijn overal verleidingen en in zijn werk ook", zegt Feenstra voor de camera van Novum Nieuws. "Dus je moet wel bij elkaar thuis willen komen en naast elkaar wakker willen worden en dan denken: ja, bij jou wil ik de rest van mijn leven blijven."

Volgens het model moet je altijd aandacht blijven besteden aan je uiterlijk. "Je hoeft niet moeders mooiste te zijn, maar je kunt wel een beetje je best doen om er aantrekkelijk uit te zien. En ik denk dat het ook leuk is als je aandacht en waardering krijgt voor hoe je eruitziet."

Feenstra is zelf uitermate tevreden met het uiterlijk van haar man, maar zou hem wel subtiel aanspreken als hij een paar kilo's te veel zou meedragen. "Dan zou ik zeggen: lieve schat, ik bedoel het helemaal niet persoonlijk, maar ik denk dat het fijner is voor jezelf als je er effe wat aan doet."