FOK!ker filmt dierenmishandeling

Een van onze FOK!gebruikers heeft een goede daad verricht. Hij heeft met zijn camera een gevalletje dierenmishandeling vastgelegd. Vervolgens heeft hij met het bewijsmateriaal aangifte gedaan bij de politie.

"Beste FOK!kertjes, ik heb recentelijk een nieuwe lens binnengekregen en wilde deze eens testen", vertelt hij op het forum. "Dus ik zo mijn camera uit mijn raam hangen om te kijken wat het bereik nu ongeveer is. Ik zag toen een trio hangjongeren met een hond waarmee ze zaten te kutten. Ik vond de manier waarop ze met de hond omgingen te ruw; zo schopten ze de hond enkele keren tegen de ribben en later, toen de hond tegen zijn baas opsprong, trok hij ook aan de ketting en sloeg hij af en toe tegen de kop van de hond."

"Van dit alles heb ik besloten om foto's te maken omdat ik me dus afvroeg of het hier om een strafbaar feit gaat", vervolgt hij. "Ik laat niet meteen alles zien omdat ik natuurlijk eerst wil weten wat de algemene opinie hierover is. Gezichten zijn om privacy redenen dan ook nu nog verborgen, ik weet ook niet wat de policy van FOK! hierover is."

De FOK!ker heeft een poos getwijfeld wat hij met de beelden moest doen. Na enig aandringen van andere FOK!kers heeft de beste man aangifte gedaan.