Serveerster te sexy voor jaloerse vrouwen

Italiaanse vrouwen zijn bezig met een poging Laura Maggi (NSFW) te ontslaan. Volgens de jaloerse dames is de bloedmooie serveerster (NSFW) een gevaar voor hun relatie.

De brunette is serveerster in een bar te Bagnolo Mella. Gehuld in erotische lingerie en strakke outfits, voorziet de hooggehakte dame mannen van hun natje en hun droogje.

Volgens woedende echtgenotes en vriendinnen heeft Maggi hun relatie schade berokkend. Alle mannen verrekken hun nek om een glimp van de sexy serveerster op te vangen. De maat is wat hen betreft vol en ze eisen dat de jongedame wordt ontslagen.

Laura, die inmiddels op Facebook wordt aanbeden, weigert zich aan te passen. "Ik vind het heerlijk om te pronken met mijn lichaam", zo bekent ze. "Ik ben niet van plan hun partners af te pakken. Ik blijf doorgaan me zo te kleden, het geeft me echt een kick."

Update 21.05 uur:
Dankzij The Daily Mail weten we inmiddels meer over Laura. Deze gezaghebbende, Engelse krant weet te melden dat de dame in kwestie 34 lentes jong is. Zij is echter niet alleen serveerster, maar ook bedrijfsleidster van de bar met de originele naam Le Cafe.

Verder weten ze nog een sappig nieuwtje te melden. De burgemeester van het stadje, Cristina Almici, heeft haar man zelfs verboden om naar Le Cafe te komen. Sinds Maggi er de scepter zwaait, trekken klanten van heinde en verre naar de dorpskroeg. Meneer Almici is echter niet van de partij.