600 FOK!kers naar unieke voorpremiŤre John Carter

UPDATE:
Er zijn nog steeds een aantal kaarten beschikbaar. Kijk snel, want op = op en na 16:00 kan er NIET meer worden besteld.

--

Er zijn eerder voorpremières georganiseerd op FOK!, maar dit is toch wel een heel bijzondere! Eén van de eerste ter wereld, 600 FOK!kers, de grootste IMAX zaal van Nederland en popcorn en een drankje. Sowieso betreft dit de allereerste publieke vertoning in Nederland, maar jullie zijn in dit geval ook nog één van de eersten ter wereld die deze film kunnen gaan zien. In Amerika gaat de film pas 9 maart officieel draaien in de bioscopen! De officiële release in Nederland is op 8 maart.

Disney en FOK! zijn een mooie samenwerking aangegaan. Op dinsdag 6 maart zullen 600 FOK!kers in de gelegenheid zijn gratis deze unieke voorpremière bij te wonen van de nieuwe Disneyfilm JOHN CARTER in overweldigend IMAX 3D. Voor deze speciale avond, welke dus tevens een zeer grote en bijzondere FOK!meet zal gaan zijn, is de grootste IMAX zaal van Nederland beschikbaar. Dit is de IMAX zaal in Pathé Arena te Amsterdam, wat de ultieme filmervaring oplevert.

Het wordt een unieke avond waarop je kunt gaan genieten van de film John Carter in IMAX 3D, 600 mede-FOK!kers kunt gaan ontmoeten en Disney trakteert jullie allemaal ook nog op popcorn en een drankje! FOK!tv en diverse FOK!fotografen zullen aanwezig zijn om van deze speciale voorpremière verslag te doen. Door deelname verklaar je geen bezwaar te hebben tegen publicatie door FOK.nl.

JOHN CARTER
Academy Award® winnaar en regisseur Andrew Stanton (Wall-E) brengt 'John Carter', een meeslepend actie-avontuur op de mysterieuze en exotische planeet genaamd Barsoom (Mars). John Carter is gebaseerd op een klassieke roman van Edgar Rice Burroughs, wiens verhalen inspiratie zijn geweest voor vele filmmakers.

De film vertelt het verhaal van John Carter (Taylor Kitsch), een oud-militair die genoeg heeft van de oorlog. John wordt op onverklaarbare wijze weggevoerd naar de planeet Mars waar hij onverwachts verwikkeld raakt in een conflict van epische proporties tussen de inwoners van de planeet, waaronder Tars Tarkas (Willem Dafoe) en de betoverende Prinses Dejah Thoris (Lynn Collins).
In een wereld die op instorten staat herontdekt John Carter zijn menselijkheid als hij zich realiseert dat de overleving van Barsoom en zijn bewoners in zijn handen ligt.

Datum: dinsdag 6 maart 2012
Inloop: 20.30 uur
Aanvang film: 21.00 uur
Locatie: IMAX 3D zaal Pathé Arena te Amsterdam

IK WIL DAAR UITERAARD BIJ ZIJN!
Dat kan! In DIT TOPIC lees je exact hoe jij bij dit event aanwezig kunt zijn. Zien we je daar?

UPDATE:
Er zijn nog steeds een aantal kaarten beschikbaar. Kijk snel, want op = op en na 16:00 kan er NIET meer worden besteld.