Vermiste meisjes mogelijk bij loverboys

Sinds gisteren worden de 15-jarige Jaimy en de 14-jarige Lisa vermist. De meisjes, woonachtig in De Meern, Utrecht, zijn voor het laatst gezien in een stadsbus in Utrecht. Het was de bedoeling dat Jaimy naar haar moeder in Culemborg zou gaan, maar daar is ze nooit gearriveerd. Het is mogelijk dat de meisjes bij jongens in de omgeving van Utrecht zijn.

Hoewel de politie niet uitgaat van een misdrijf werd er kort na middernacht een burgernetactie gestart. Circa drieduizend mensen ontvingen een sms-bericht maar dat leverde geen bruikbare tips op. Op twitter is door bekenden gezegd dat Lisa het 'thuis niet fijn had'. Volgens Tros Vermist zouden de twee samen van huis zijn weggelopen.

Lisa's moeder, Karin Thomas vermoedt dat de meisjes in handen zijn gevallen van een loverboy. "Ik heb het gevoel dat ze in verkeerde handen terecht zijn gekomen, Enerzijds omdat ik gehoord heb in welk circuit Jaimy zich bevindt en anderzijds omdat ik gewoon kan voelen dat het niet pluis is waar ze zit." Karin doet wat ze kan om haar dochter te vinden: "Op Facebook en Twitter is een hoop gaande en ik krijg veel telefoontjes, sms'jes en berichtjes van mensen. Dan neem ik contact op met de politie en zij controleren dan de tips."

Signalementen:
Jaimy: Halflang blond sluik haar tot over de schouders, blauwe ogen, blanke huidskleur, ongeveer 1.60 cm. normaal postuur. Op het moment van verdwijning droeg Jaimy een rode jas met bontkraag. Ze heeft een rode samsonitekoffer bij zich met kleding.

Lisa: Slank postuur, lang bruin haar, 1,70cm en een litteken boven haar linker wenkbrauw. Op het moment van verdwijning droeg Lisa een zwarte winterjas met bontkraag en capuchon. Mogelijk heeft ze haar witte Bjorn Borg tas bij zich.

Mensen die informatie hebben over de verblijfplaats van de twee meiden kunnen contact opnemen met Regiopolitie Utrecht (0800 - 6070).

Discussier ook mee op het forum!