Bobby Brown niet welkom bij uitvaart Houston

Bobby Brown mag niet bij de begrafenis van zijn ex-vrouw Whtiney Houston zijn. De zanger zou 'extreem teleurgesteld' zijn dat hij niet welkom is bij het afscheid van de zaterdag overleden Houston.

Verschillende bronnen vertellen aan de Amerikaanse entertainmentzender TMZ dat Houstons familie Brown niet bij de uitvaart wil hebben. Ze zouden hem hebben gewaarschuwd dat hij niet moet proberen om toch bij het afscheid aanwezig te zijn.

Brown zou per se bij de begrafenis van zijn ex willen zijn om hun dochter Bobbi Kristina te steunen. De zanger vloog zondag naar Los Angeles om bij zijn dochter te zijn, maar de familie van Houston zou hem weghouden bij Bobbi Kristina. Het 18-jarige meisje belandde zondag in het ziekenhuis na een paniekaanval.

Brown en Houston gingen in 2007 na een huwelijk van veertien jaar uit elkaar. Beiden kampten met een drugsverslaving. Het levenloze lichaam van Houston werd zaterdag in een hotelkamer gevonden, de doodsoorzaak is nog niet bekend. De uitvaart vindt zaterdag plaats in de New Hope Baptist Church in Newark.