Dries Roelvink wil Frans Bauer verbouwen

Dries Roelvink is boos op Frans Bauer. Volgens de blonde zanger is zijn hoofd kaalgeschoren tijdens de opnames van een grap voor Bananasplit. "Ze hebben mijn halve hoofd kaalgeschoren. Dat kan echt niet. Die zingt voorlopig niet meer", vertelt Dries aan Novum Nieuws.

Roelvink wil Bauer in de haren vliegen. "Ik wacht hem op in Hilversum. Ik weet nog niet precies wat ik ga zeggen, maar hij gaat met twee blauwe ogen weer naar huis", gaat Dries verder.

Ook op Twitter gaat de Amsterdamse zanger flink tekeer. "Wat Frans Bauer nu geflikt heeft kan echt niet, ik kan hem wel zijn kop omdraaien!" Frans Bauer probeert de boel nog te sussen. "Dries, doe toch rustig. Laten we dit gewoon als volwassen mensen oplossen." Maar Dries moet er niets van weten. "Niets rustig, nu ben je te ver gegaan."

Of de volkszangers elkaars bloed daadwerkelijk wel kunnen drinken, is onduidelijk. "Ik denk dat het een grap is", zegt een woordvoerder van Bauer. "Het enige wat ik weet is dat de twee elkaar vanmiddag treffen."

TROS ontkent dat er onlangs opnames zijn geweest voor Bauers verborgencameraprogramma Bananasplit. "We zijn nog niet begonnen met de opnames van een nieuw seizoen."