P&W met Ingeborg Beugel verloopt rustig

De uitzending van Pauw & Witteman (P&W) met Ingeborg Beugel is dinsdagavond rustig verlopen. Het was de eerste keer dat de journaliste zich naar behoren gedroeg in de VARA-talkshow, waarin ze bijna drie maanden niet meer te zien was.

In 2011 was Beugel regelmatig te gast in P&W, tot grote ergernis van columnisten, kijkers, gasten en de presentatoren. De oud-Griekenland-correspondente maakte er toen een gewoonte van om alle mensen aan tafel bijna ongelimiteerd te interrumperen.

De redactie van het praatprogramma lijkt er dan ook alles aan gedaan om de uitzending met Beugel normaal te laten verlopen. Zo mocht ze alleen praten over rijke Grieken die belasting ontduiken, terwijl de journaliste normaal de rest van Europa de schuld geeft van alle Griekse problemen.

Beugels enige medegast was wetenschapper Govert Schilling, en de twee moesten na 20 minuten de P&W-tafel ruimen voor andere vier gasten (Nico Meijering, John van den Heuvel, Klaas Wilting en Michiel Romeyn) die over de vrijlating van topcrimineel Willem Holleeder gingen praten.


Pauw & Witteman met Ingeborg Beugel verloopt rustig (Beeld: P&W)