Dwerg verlamd na dwergwerpen

Martin Henderson is gewond geraakt nadat een dronken vreemde hem oppakte en wegwierp. Martin landde hard op zijn rug op straat, en hield hier uiteindelijk een verlamming van zijn benen en onderrug aan over.

Terwijl de 1,25 meter lange Martin Henderson op zijn 37e verjaardag buiten de kroeg een sigaretje stond te roken, pakte een dronken vreemdeling hem op en wierp hem weg, waardoor hij hard op zijn rug belandde. In eerste instantie liep de verbouwereerde Martin terug naar zijn vrienden die een potje stonden te poolen, maar al snel bleek dat er iets niet goed zat, Martin verloor het gevoel in zijn rug en benen. 

Onderzoek in het ziekenhuis wees uit dat er zenuwschade was opgelopen door de worp, die in de loop der tijd verergerd is. Martin Henderson zegt enkel nog kleine stukjes te kunnen lopen met behulp van braces, voor langere afstanden moet Martin gebruik maken van een rolstoel.

Martin eist excuses van de dronken vreemdeling, maar ook van de Engelse rugbyspelers, die de dronken vreemdeling zouden hebben opgehitst na het bijwonen van een wedstrijd dwergwerpen.